Talvesta ja vähän muustakin

Talvi näyttää vihdoin saapuneen, vaikka tätä kirjoittaessani vettä näyttää satavan. Muutama asia ihan yleisesti tiedoksi. Olemme sopineet tulevan talven lumityö sopimukset valmiiksi. Tälle talvelle emme siis pysty tarjoamaan enempää sopimuspohjaista lumenaurausta. Näin haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat varmasti sen palvelun mitä ovat tilanneet.

Toki yksittäisiä kohteita voi ja kannattaakin meiltä kysyä. Lumenpudotuksia tulemme tekemään tällekin talvelle tilauksesta mikäli näille tarvetta ilmenee.

Kanta-asiakkaiden määrän nousun myötä, myös kiireet ovat meillä lisääntyneet. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman nopeasti ja joustavasti myös uusiakin asiakkaitamme. Pyydämme kuitenkin huomioimaan tämän, mikäli työkohteella on erityisen kiire. Kannattaa kuitenkin soittaa meille, niin arvioidaan tilannetta ja mietitään ratkaisu ongelmaan yhdessä.

Taloyhtiö asiakkaille on luotu lomakkeita meidän kanssamme toimintaa helpottamaan. Tällä hetkellä lomakkeista löytyvät vika-ja huoltoilmoitus sekä muutto/muutosilmoitus lomakkeet.

Tässäpä tärkeimmät tältä erää ja yhteyttähän saa ottaa millä välineellä tahansa.

 

Yhteystiedot

Tmi Helpeksi
Y-tunnus: 1933075-5
Myllysaarentie 118 
90830 Haukipudas
palvelu@helpeksi.fi
041-476 4746

Avoinna

24H

Meihin voit ottaa yhteyttä aina

041-476 4746